Mediactiu crea la nova imatge corporativa i el website de Barcimaster

20/11/2008

Amb un equip humà jove i dinàmic, Barcimaster és una empresa innovadora que té com a activitat el màrqueting relacional i operacional, amb una llarga experiència en el sector de l’electrònica i de la promoció. Distribuïdors tant de marques de moda i prestigi com també de les marques tecnològiques més actuals, Barcimaster posseeix el suport dels principals majoristes europeus i internacionals (entre ells destaquen Apple, Balenciaga, Ungaro, entre d’altres).

La nova imatge i la pàgina web de Barcimaster han estat dissenyades i desenvolupades per Mediactiu estudi de disseny gràfic i multimèdia, per proporcionar al client un disseny que posseeix un estil contundent i innovador, que aposta per una imatge futurista i alhora minimalista, i que respon a la necessitat del propi client per donar una profunda renovació a la seva imatge.

La pàgina web de Barcimaster, ofereix un entorn tridimensional desenvolupat en 3D, intuïtiu i dinàmic, que no deixa indiferent a ningú. Creada amb els llenguatges de programació més avançats i les més noves eines de desenvolupament, és tot un exemple d’usabilitat cap a l’usuari i de com una pàgina web ha de representar fidelment el que el client vol transmetre.

Pot visitar la pàgina web si ho desitja en: www.barcimaster.com