Mediactiu present a la fira Alimentaria 2010

23/02/2015

Mediactiu té l’honor de poder estar present a la fira Alimentària 2010 per mitjà d’alguns dels projectes realitzats per a diferents marques al llarg de la seva trajectòria.

La fira Alimentaria és el Saló Internacional de l’Alimentació i Begudes més important d’Espanya i un dels primers del món

Els projectes de Mediactiu que es presentessin han estat escollits per «Barcelona Centre de Disseny» i s’exposaran en un espai privilegiat al vestíbul de l’espai Innoval de la Fira Alimentària 2010. En aquest espai es projectarà un audiovisual, realitzat per a l’ocasió, amb l’objectiu de mostrar a visitants i expositors de la fira les novetats de productes del sector.

Aquest gran esdeveniment se celebrarà al recinte de la Fira de Barcelona del 22 al 26 de març de 2010 i en el estaran presents un total de 4.000 empreses i prop de 130.000 visitants professionals.

Un cop més La Fira Alimentària tornarà a ser una excel·lent oportunitat per establir nous contactes, posar-se al dia sobre les últimes tendències del mercat, detectar oportunitats de negoci, visitar als clients, fer networking i aprendre a través de l’amplíssima oferta d’activitats.