Fungilab empresa líder mundial en viscometria compta amb Mediactiu per a la seva comunicació i imatge gràfica des de fa més de 11 anys

11/03/2015

Fungilab és una empresa que compleix 3 dècades comercialitzant i produint fungibles i material per a laboratori. Ofereix un ampli ventall de productes als laboratoris que cobreix des cubetes de vidre, olis, banys de neteja per ultrasò, banys tèrmics, destil·ladors d’aigua inox, als viscosímetres, capil·lars, de bola i rotacionals.

Des de fa anys s’han posicionat com l’empresa líder mundial en fabricanción de viscosímetres; i es reafirma en la seva posició amb el llançament dels nous viscosímetres ViscoPad, que aporten la més alta tecnologia i innovació del mercat internacional. Tot això és fruit de la constant inversió en R + D i aquesta mateixa política també se centra en tenir cura de la imatge i la comunicació de marca i dels seus productes.

Per a això en Mediactiu des de fa més de 11 anys treballem en la comunicació i imatge gràfica de Fungilab, durant tot aquest temps sempre s’ha treballat en la millora del branding que ha reportat un restyling de la marca i una constant evolució en la imatge gràfica de qualsevol dels elements de comunicació que es desenvolupen, des de la fotografia de producte, disseny gràfic o de fullets catàlegs tècnics de producte material promocional, cartelleria, disseny d’estands, producció gràfica.

Aquest any s’ha creat el Naming, branding i imatge de producte de la nova gamma de viscosímetres rotacions, que s’ha acompanyat de diferents peces de comunicació i d’estands per fer la seva presentació mundial.

En Mediactiu sempre hem obtingut una gran fidelització amb els nostres clients, sent aquests de sectors tan diversos com el farmacèutic, laboratoris, dermocosmètica, industrial, enginyeries, alimentació, hostaleria, restauració, begudes, tèxtil, científic, educació, públic, i un llarg etcètera , oferint a tots ells serveis personalitzats; a la mesura de les seves necessitats.