La multinacional Janssen confia a Mediactiu el desenvolupament d’una campanya nacional

11/03/2015

La Multinacional Farmacèutica Janssen del grup chJohnson; Johnson ha confiat en Mediactiu el desenvolupament de la campanya dirigida a la seva xarxa de vendes nacional. Aquest a estat un projecte en el qual l’equip de Mediactiu s’ha sentit molt a gust per haver comptat en tot moment amb la total confiança del client, fet que ha afavorit el desenvolupament i realització de 3 accions de comunicació dotades d’un alt grau estratègic , creatiu, gràfic i d’una acurada producció, manipulació dels elements i logística. Aquesta campanya s’ha recolzat en el claim «Sincronitzem rellotges» i en diferents elements gràfics per comunicar les noves directrius en relació amb els equips de Invega i Risperdal. Entre els elements de comunicació gràfica destaquen: díptics, Mailing, gatxets, cartelleria, blocs corporatius . El desenvolupament de l’acció de comunicació va constar de 2 enviaments, jornades amb la xarxa de vendes i comunicació a clients.