La web del rei del xiclet pertany al grup Mars – Wrigley

11/03/2015

Cafosa és l’empresa líder mundial en fabricació de Goma Base, l’ingredient principal del xiclet. Fundada el 1979, forma part del grup líder en confiteria Mars – Wrigley, una de les majors companyies alimentàries del món.

Cafosa ofereix els productes i serveis més innovadors i de la més alta qualitat en el mercat del xiclet dirigits a la indústria confitera i la industria farmacèutica. Per a la realització de la nova interfície online s’han complert amb tot un seguit de paràmetres i tecnicismes tals com l’adaptació de la programació al particular servidor del client, programació en ASP.net, compatibilitat amb IE7.0. Aquestes es sumaven a les pròpies necessitats de la nova web i a les funcionalitats de gestor de continguts, creació de Newsletters, gestor d’enviaments per perfils de clients, gestor d’accessos restringits, llibreries de continguts, …

La nova web permet la venda dels seus productes d’una forma més directa i internacional. El plantejament es basa en reflectir confiança, alta qualitat i innovació i dotar la companyia d’una imatge corporativa global, present en diferents plataformes de promoció i venda.

Mediactiu és un estudi de disseny gràfic que compta amb l’experiència de desenvolupar tot tipus de projectes per a les més importants empreses del sector de gran consum i alimentació cobrint des de l’estratègia en màrqueting i comunicació al disseny de branding, disseny de packaging, màrqueting directe, trade màrqueting i retail, disseny d’expositors, disseny web, vídeo i multimèdia promocional i de presentació de producte. En la seva trajectòria a treballat per a les empreses Danone, Font Vella, LU, McDonald ‘s Cadbury, Huesitos, Trident, Gom & amp; Choc, Coca-Cola, Frigo, etc.