Mediactiu crea la web de Turbylbérica, empresa que aposta per les energies renovables

11/03/2015

TURBYibérica és una empresa que es va crear el 1999. Formada a partir d’un grup empresarial amb més de dues dècades d’experiència, TURBYibérica es dedica a la investigació, desenvolupament i implementació d’energies renovables en les seves aplicacions industrials, comercials i domèstiques. Tot, orientat cap a solucions tècniques que la contínua evoución dels avenços tecnològics proporciona a la nostra societat.

TURBYibérica té com a objectiu promoure la tecnologia clau per a la producció d’energies renovables.

Aquest empresa, que aposta fortament per les energies renovables, promou el fet de ser sensibles a les necessitats de consum per tal de millorar contínuament els sistemes de generació energètica existents avui en dia.

Els seus claus de treball se centren en la investigació, el desenvolupament i la implementació de solucions innovadores d’Energies Renovables dins l’àmbit de la producció energètica en el mateix punt de demanda.

Mediactiu s’ha encarregat del desenvolupament de la seva web coroporativa www.turbyiberica.com, on s’explica amb detalls i imatges que és el Turby, com funcionen els aerogeneradors Turby i els avantatges energètiques que suposa aquest innovador sistema generador d’energia elèctrica.

Per al bon enteniment del sistema Turby, Mediactiu s’ha encarregat de l’elaboració d’imatges informatives en moviment que simulen el funcionament dels aerogeneradors Turby.