Mediactiu desenvolupa un nou vídeo tècnic per Schneider Electric

11/03/2015

Schneider Electric a comptat un cop més amb els serveis de l’estudi de disseny gràfic Mediactiu per a la realització d’un vídeo de presentació i muntatge d’un dels seus últims llançaments: Telequick System.

Per a la realització d’aquest projecte els responsables de màrqueting i product manager de Schneider van delegar en Mediactiu la direcció en el plantejament i desenvolupament audiovisual i tècnic del projecte.

Mediactiu desenvolupament un planing per poder lliurar el projecte en el menor

temps possible, amb els menors costos i obtenint un vídeo en el qual es presenta clarament el producte i tots els seus avantatges. Això va ser possible gràcies a la professionalitat d’un equip multidisciplinari que desenvolupament des de l’organització i direcció, al desenvolupament de Story Board, grafisme, infografies, animacions 3D, veu en off, postproducció i tractaments de vídeo.

El rodatge va tenir lloc a les instal·lacions de Schneider electric Capellades, on es va rodar en 2 localitzacions i es va organitzar un plat.

Podeu veure el vídeo en el següent link:

www.mediactiu.com