Mediactiu ha desenvolupat la nova web de Gom & Choc

11/03/2015

L’empresa confitera Gom & Choc ja té web corporativa. Aquesta ha estat una web s’ha a justado a timings molt reduïts tant per al desenvolupament de comunicació, com en l’entorn gràfic ja la seva programació.

Per al seu desenvolupament s’ha seguit la línia d’estil marcada per Mediactiu a la resta d’aplicacions. S’ha dissenyat i programat una web corporativa neta i de senzilla navegació, amb tot el portafoli de producte de Gom & Choc, destinada a distribuïdors i consumidor final. Amb la intenció que puguin conèixer i delectar-se amb productes d’alta qualitat, com els bombons Bacio di Valentino per a un públic més adult, la riquíssima crema d’avellanes Choc&Cream, Panettones, Crocanttinas o les meravelloses gelatines de fruites per als més petits.

Gom & Choc és una empresa confitera que elabora els seus productes de manera artesanal i partint d’una exclusiva matèria primera minuciosament seleccionada. La seva finalitat és proporcionar productes artesans i innovadors d’alta qualitat, arribant a ser un referent internacional en elaboració, distribució i venda d’alta confiteria, pel que ha creat una àmplia xarxa comercial i en breu es preveu l’obertura de punts de venda propis.