Rimobel confia a l’estudi de disseny gràfic Mediactiu la creació de la seva estratègia comercial online

11/03/2015

Per a això Mediactiu ha ofert la seva avalada experiència en les disciplines que conformen aquest tipus de projecte (assessoria en màrqueting, desenvolupament de branding, creativitat, disseny gràfic, disseny web i posicionament orgànic) i els coneixements dels grans professionals que conformen un equip multidisciplinari.

El producte final que s’ha obtingut a estat la creació d’un entorn gràfic en què es prioritza la imatge del producte i totes les opcions de personalització i detall tècnic que ofereix aquest fabricant de mobles (opció en el canvi d’acabats, detalls tècnics, accessoris dels mobles, catàlegs virtuals, etc.)

El web també disposa d’un gestor d’enviament de mails per realitzar accions promocionals i de fidelització amb els seus clients i d’un gestor de contingut que permet al client actualitzar fàcilment tots els continguts.

RIMOBEL és una empresa de Castelló amb una llarga trajectòria en el sector del moble per a la llar.

Sent fundada fa 30 anys a Vinaròs i comptant en l’actualitat amb una sòlida estructura industrial, formada per unes instal·lacions de més de 100.000my dotades de la més avançada tecnologia. Un gran equip de professionals, enginyers, tècnics de producte, especialistes en qualitat i en disseny de producte que analitza el mercat detectant les necessitats dels clients i creant estratègies per satisfer-les. Sempre cuidant al màxim, la qualitat del producte i el servei al client tant previ a la venda; com posterior a la mateixa.

Amb tot això RIMOBEL pot garantir i donar suport de qualitat a la demanda del mercat del moble, adaptant-se ràpidament al constant canvi del mercat i oferint el millor ràtio de qualitat preu.

L’equip RIMOBEL, sempre ha apostat per la qualitat del disseny i l’estil propi. I aquest també ha estat el criteri que ha imperat en l’elecció de l’estudi de disseny gràfic Mediactiu. Amb el que s’ha obtingut un satisfactori i brillant resultat.

Mediactiu ofereix serveis integrals en disseny gràfic i disseny web des de fa més de 10 anys. Període en què ha treballat amb gran varietat de sectors i tipus d’empresa.