Fresh creativity, el nou concepte creatiu

24/02/2015

El passat dia 17 de Juny, es va celebrar a Mediactiu, una jornada especialment dissenyada per mostrar a clients, col·laboradors i professionals del sector de la comunicació i el màrqueting, noves aplicacions i noves formes de desenvolupar idees per mitjà de tecnologies innovadores. Al mateix temps Mediactiu va presentar fresh creativity, la seva particular manera d’entendre la comunicació.

Una jornada intensa, durant la qual un gran nombre d’assistents van tenir l’oportunitat de descobrir l’excel·lent combinació del concepte Fresh Creativity amb les noves tecnologies. Un interessant programa distribuït en quatre sessions al llarg del dia que permetrà a clients, col·laboradors i amics conèixer el nou estudi, departir llargament amb els integrants de l’equip de Mediactiu i sorprendre amb les increïbles possibilitats de comunicació que ofereixen les innovacions tecnològiques de la mà de Light Windows.

La presentació general de la jornada va anar a càrrec de Jordi Tarrats, qui va presentar la trajectòria de Mediactiu, la seva organització, oferta comercial i mostrar tot tipus d’interessants exemples i projectes realitzats per a empreses líders dels més diversos sectors, així com les increïbles i innovadores eines de màrqueting com el sòl interactiu, la pantalla tàctil, Sax3D, la taula multitasca tàctil, X Desk, etc.

Com a colofó ​​a cadascuna de les sessions, Mediatiu va oferir als assistents una excel·lent selecció de productes gastronòmics preparats per Mas Gourmets, una empresa catalana que destaca per apostar decididament per la qualitat i la innovació gastronòmica.

Tota la jornada va respondre sobradament a les expectatives que s’havien marcat, destacant especialment l’excel·lent clima que es va entaular entre els assistents, que van valorar molt positivament l’acte i la possibilitat de compartir experiències amb altres professionals. Una jornada agradable i molt didàctica en la qual tot l’equip ha gaudit i de la qual esperem donar molt que parlar.

Articulos relacionados