Barcelona Meeting Point confia en Mediactiu per a la seva campanya de comunicació

11/03/2015

Barcelona Meeting Point és una empresa que pertany al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, ​​i és l’entitat organitzadora dels salons Meeting Point (Barcelona Meeting Point, Central Europe Meeting Point i Bucharest Meeting Point).

La relació de Mediactiu amb Barcelona Meeting Point va néixer el 2002, quan el prestigiós saló comptava ja amb 5 anys i una superfície de 10.000 metres quadrats. Donada la seva constant evoluciótant en temes de comunicació com a primícies mundials, Barcelona Meeting Point s’ha convertit en el major saló immobiliari internacional d’Europa i un dels tres salons immobiliaris a nivell mundial.

Una excel·lent gestió de la comunicació de Barcelona Meeting Point ha fet que el saló aconseguís, el 2008, la seva dotzena edició amb 70.000 metres quadrats i més de 200.000 visitants. Tot això, procedit per l’èxit internacional i el creixement constant que segueix experimentant avui dia.

Aquests referents aconseguits auguren un futur igual de brillant, que Mediactiu espera seguir compartint a través dels seus serveis incondicionals d’assessorament tècnic en comunicació, creativitat, producció gràfica o impressió.

Articulos relacionados