Comunicació corporativa amb missatge, creativitat i gigabites de regal

11/03/2015

Mediactiu ha realitzat per a aquest any un calendari corporatiu que per mitjà del seu missatge «Comença el 2013 ple de nous projectes i grans idees pretén motivar i transmetre els seus valors. Com a part de la comunicació s’adjunta una clau pendrive que reforça la comunicació i és un pràctic regal publicitari.

El calendari part d’una estructura a manera de packaging que li confereix presència i la consistència necessària per mantenir-se drets. Al mateix temps que permet visualitzar els continguts interiors i subjectar una clau.

La realització de l’estructura es va realitzar per mitjà de polipropilè vidre de 0,8mm, modelat en calent, encunyat i encolat. Dins del packaging es van adjuntar la comunicació impresa a 4 + 4 tintes i el pendrive subjecte per mitjà d’un llaç exterior. Aquest element li atorgava a la peça l’efecte de regal i per mitjà dels seus 4 colors referenciava a un dels serveis que ofereix Mediactiu màrqueting, disseny gràfic, disseny web i desenvolupament i gestió d’impressió.

Articulos relacionados