Concurs fotogràfic organitzat per l’estudi de disseny gràfic Mediactiu

11/03/2015

Mediactiu és molt més que un estudi de disseny gràfic i disseny web Mediactiu es dedica a comunicar, «transmetre i potenciar valors», crear imatge de marca, imatge de producte … sempre amb actitud proactiva i complint amb les expectatives del client.

I no podia ser menys en un concurs de fotografia organitzat pel nostre estudi de disseny gràfic, que tenia per títol «El teu millor moment» que el esperar que els participants aportessin imatges que no només tinguessin atractiu estètic, sinó que transmetessin clarament un bon moment de cada participant acord amb la idea que el havia d’acompanyar.

El concurs fotogràfic va tenir únicament com a canal de difusió nostres mitjans digitals: web corporativa, twitter, blog i Facebook. D’aquesta manera també es va premiar als nostres clients i seguidors donant-los preferència per la consecució d’un magnífic premi.

El funcionament del concurs fotogràfic va ser molt senzill i es va basar en la gestió de les imatges lliurades pels participants des del perfil de Facebook del nostre estudi de disseny gràfic.

L’elecció del guanyador la van realitzar els propis usuaris que per mitjà dels seus vots van destacar la imatge que ha estat premiada.

El premi ha estat patrocinat per la cadena hotelera Renassance pertanyent al grup M arriott Hotels i l’estudi de disseny gráfic Mediactiu. I ha consistit en una estada per a dues persones amb sopar al nou i espectacular hotel dissenyat pel prestigiós arquitecte francès Jean Nouvell.

La guanyadora va ser una jove dissenyadora gràfica, Cristina Burrezo, de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella. L’equip de Mediactiu va fer entrega simbòlica del taló del premi a les instal·lacions del seu estudi.

Els nostres agraïments a tots els participants i seguidors del concurs i del nostre estudi de disseny gràfic i disseny web!

Articulos relacionados