Creació de la imatge del grup de música The New collection

18/05/2008

Mediactiu, Agència de serveis plens de Barcelona ha creat la imatge del grup de música «The New collection» i del seu nou àlbum «La Gringa».

«The New collection» és un nou grup que des del cor del Carib es revela com el grup de música Dominicà de merenga/rap que aquesta fent furor entre el públic mes jove.

La gràfica del seu nou àlbum “La Gringa”, reflecteix l’esperit de les lletres i dels seus ritmes calents alhora que agressius.

The New Collection és el fruit de les noves tendències provocades pel gran salt donat per gairebé un milió de dominicans cap a Nova York durant l’última dècada. Que ha determinat la internacionalització de la merenga. Al mateix temps la juxtaposició de comunitats negres i hispanes provocant l’aparició de nous moviments, com la merenga/*house i la merenga/rap.

Format per Oscar Santos, DJ Japones, El Menor i Adalberto Valoy. Quatre talents combinats en lletres i veus musicades pels arranjaments de Junior Mayor i acompanyats per una banda formada per un teclat, un sintetitzador, dues trompetes, dos baixos, una gûira, una conga, una tambora i 2 saxofones.

En l’actualitat Mediactiu aquesta preparant la web oficial del grup que tindrà accés a través de www.thenewcollection.com i que s’allotjarà en servidor propi de l’agència.

Articulos relacionados