Disseny d’Apps

18/10/2015

mediactiu diseno apps 500x395 - Disseny d'AppsCada vegada més empreses aposten pel disseny d’aplicacions específiques per suports com smartphones i tablets. Aquestes aplicacions ajuden a les empreses a estar més a prop dels seus clients i ser accessibles des de qualsevol dispositiu fins i tot quan aquests no tenen connexió a internet.

El disseny de Apps o aplicacions mòbils es basa en el disseny d’una interficie gràficaadaptada específicament per un suport com pot ser un smartphone (apple / iphone, Android / blackBerry) o una tablet. Aquestes aplicacions poden integrar elements del dispositiu com la càmera o el sistema de geoposicionamient global (GPS) a les seves funcions. Les aplicacions mòbils conegudes també com “Apps” es poden actualitzar de manera automàtica ampliant-se amb noves característiques.

Un dels grans avantatges de les Apps és que dónen a l’usuari un accés directe a un contingut específic sense haver de fer una cerca per internet. Algunes Apps poden funcionar (depenent del contingut) sense necessitat d’estar connectades a la xarxa, ja que el contingut es descarrega directament al dispositiu.

A l’estudi de disseny gràfic i disseny web Mediactiu hem realitzat projectes integrals web i multimèdia de tot tipus. Des de l’any 2001, sempre hem apostat per les evolucions tecnològiques que s’han anat succeint amb l’objectiu d’oferir sempre les millors i més adequades solucions a cada projecte. El nostre estudi de disseny gràfic i disseny web realitza a part de solucions web, web-mòbil i aplicacions per Smartphone, accions d’e-màrqueting, posicionament web SEO i SEM, Xarxes Socials i comunicació en qualsevol de les seves variants i adaptant-se a les necessitats de cada projecte per a empreses del sector farmacèutic, laboratoris, sector sanitari, sector industrial, sector elèctric i electrònic, sector alimentació i begudes, sector confiter, sector restauració , sector hostaleria, sector turístic, sector institucional, sector del regal promocional i publicitari… entre d’altres.
A part d’estudi de disseny de Apps o aplicacions mòbils, també oferim solucions enconsultoria de màrqueting i comunicació, anàlisi estratègica i de la competència, estratègies de comunicació, pla de màrqueting i comunicació, accions de màrqueting, disseny publicitari, creació de branding (creació de naming, disseny de logotip, creació de manual d’estil), disseny editorial (realització de llibres, disseny de revistes, disseny de catàlegs, disseny de memòries anuals, disseny de tríptics…), disseny de packaging, retail, disseny web, disseny multimèdia, creació de màrqueting online (posicionament web SEO en buscadors, campanyes online, campanya en xarxes socials)…

Articulos relacionados