Gom & Choc confia la seva estratègia de branding corporatiu i de producte a Mediactiu

27/01/2011

Gom & Choc, empresa del sector de la confiteria, ha presentat la seva gamma de productes artesanals al mercat. Es tracta de la línia de bombons «Bacio di Valentino» i el pack de fruites de Niça «Li fruit divina».

L’estudi de comunicació i disseny gràfic Mediactiu ha estat l’encarregat del desenvolupament i execució del branding de marca i de producte de Gom & Choc. El resultat es pot apreciar tant en el logotip de l’empresa com en el packaging i contingut dels productes.

El logotip de Gom & Choc es basa en un disseny senzill i elegant que juga amb tres colors al naming: rosa, negre i marró. Un disseny sobri i distingit que reflecteix la qualitat que ofereix l’empresa en els seus serveis.

De la mateixa manera, el branding de producte reflecteix, a través d’un elaborat packaging, la gran qualitat i la cura procés de creació dels productes Gom & Choc. La gamma de bombons, batejada amb el nom de «Bacio di Valentino», es presenta en dos formats: l’envàs quadrat i l’envàs cilíndric. L’envàs quadrat, que combina els colors negre i vermell, mostra a través d’una faixa central les varietats de sabors a l’interior de la caixa: cafè, crema Gianduia, fondant i menta. L’envàs cilíndric juga amb els mateixos colors però a través d’una posada en escena més informal.

La gamma de fruites de Niça «Li fruit divina» es presenta en un envàs rectangular, amb contingut de 10 unitats o bé 4. Els laterals transparents mostren el saborós interior, format per les acolorides fruites de Niça banyades en sucre.

Amb aquests productes, Gom & Choc es posiciona en el mercat com una empresa artesanal que es dirigeix ​​al públic més exigent respecte a la degustació dels millors xocolates i dolços.

Mediactiu compta amb una experiència professional de més de deu anys oferint a petites i mitjanes empreses solucions globals per els seus plans de comunicació.

Mediactiu abasta des de l’estratègia de màrqueting i comunicació al desenvolupament creatiu; disseny gràfic, web, multimèdia i fotografia. Des de finals de 2010 ha incorporat als seus serveis la Gestió i seguiment en plataformes 2.0.

Articulos relacionados