Jornades Gastronòmiques del Restaurant Pelai

5/03/2009

El Restaurant Pelai porta a Barcelona la millor cuina de la Cerdanya de la mà de Félix Duran, cuiner i propietari del famós restaurant «Can Mariet»; del Querforadat a la serra del Cadí; (Puigcerdà). La seva cuina serà; el plat fort d’aquesta iniciativa emmarcada en la Quinzena Gastronòmica dedicada a la Cerdanya que se celebrarà al Restaurant Pelai (carrer Tallers, 64) de l’Hotel Catalonia Ramblas de l’11 al 24 de març, la voluntat és apropar als barcelonins la gastronomia típica de diferents racons del món, des dels més propers als més llunyans.

Mediactiu estudi de disseny gràfic i multimèdia barceloní, ha estat l’encarregat de realitzar tota la imatge gràfica d’aquest esdeveniment gastronòmic d’alt nivell, desenvolupant una imatge que combina la moderna i equilibrada decoració i arquitectura que presenta Restaurant Pelai amb la genial personalitat d’aquest peculiar «xef» que aposta per la cuina tradicional i les preparacions a la brasa.

Entre les peces realitzades per Mediactiu destaquen el «flyer» informatiu, la carta de restaurant, la retolació de tot l’esdeveniment, displays, vinils, etc.. Així com la fantàstica sessió fotogràfica, realitzada en el Querforadat pel responsable de fotografia de l’agència. Per a una millor difusió de l’esdeveniment també es va fer una Presentació a la premsa el passat 24 de febrer.

Articulos relacionados

 • linkedin logo 250x250 - LinkedIn y el usuario "profesional"

  LinkedIn y el usuario «profesional»

  31/03/2011
  La red social LinkedIn está de enhorabuena. La plataforma, comúnmente catalogada «para profesionales» acaba de superar los 100 millones de usuarios y su ritmo de crecimiento parece no tener fin, por lo que…
 • Acnur colaboracion estudio diseno Barcelona

  Mediactiu apoya iniciativas sociales en favor de los refugiados

  5/08/2016
  Desde mediactiu, colaboramos a favor de los refugiados. Hemos añadido un banner en la home de nuestra web apuntando hacia Welhome y hemos cedido nuestra imagen corporativa para generar tráfico…