Mas Gourmets compleix el seu repte anual d’innovar a Madrid Fusión

11/03/2015

La novena edició de la fira gastronòmica Madrid Fusió posar, dijous passat, punt i final a tres dies envoltats de la millor gastronomia i els xefs més prestigiosos del panorama nacional i internacional.

Tres dies de sorpreses, innovacions, bon gust i, sobretot, creativitat. El Palau Municipal de Congressos de Madrid va ser l’encarregat d’acollir aquestes jornades culinàries, de les que han gaudit milers de persones. El debat que va suposar la fi de la fira va córrer, com no, a càrrec de tres dels xefs més reconeguts del país: Sergi Arola, Pedro Subijana i Martín Berasategui. Mas Gourmets, una de les empreses assistents, ha sorprès aquest any amb un nou producte innovador i creatiu, repte que es marca per a cada edició d’aquesta reconeguda fira gastronòmica. Es tracta del pack Pa&Tomàquet, un envàs cilíndric amb obertures a cada costat que inclou els ingredients necessaris per a elaborar, en uns segons, aquest menjar mediterrani: pa, tomàquet, oli verge d’oliva i el millor pernil serrà. Tot, en un pack portable que conserva tot el sabor dels ingredients.

L’estudi Mediactiu ha estat l’encarregat de dur a terme el concepte i disseny d’aquest pack. El resultat, un envàs elegant i informal amb les indicacions necessàries per preparar el plat. A la cloenda de Madrid Fusió 2011 Antena 3 va fer un breu recorregut pel que havia suposat la fira i els seus participants. Jordi Mas, director general de Mas Gourmets, va ser un dels portaveus que va comentar les seves impressions respecte a la fira gastronómica. Orgullós pels resultats, el de Mas Gourmets segueix complint el seu objectiu anual de llançar al mercat un nou producte tan sorprenent com saborós.

Articulos relacionados

 • red dot event - El Grand Prix de los Red Dot awards, el premio de los premios del diseño

  El Grand Prix de los Red Dot awards, el...

  22/10/2019
  Los Red Dot Awards, por filosofía  premios destinados a buscar la excelencia desde 1955, son los mas codiciados premios de Diseño internacional, son equivalentes a los Oscars de cine en…
 • logo balleste 250x100 - Diseño web para Antigua Casa Balleste

  Diseño web para Antigua Casa Balleste

  9/02/2012
  Mediactiu desarrolla el proyecto de diseño web para la nueva página corporativa de la compañía de alta costura Antigua Casa Balleste