McDonald’s confia el nou projecte de «Recursos Humans» a Mediactiu

4/03/2015

McDonald ‘s compta, actualment, amb una línia de 470 restaurants repartits per tot el territori espanyol, el que en total suposa 20.000 treballadors de diferents nacionalitats, cultures, tradicions o experiències. D’aquests 20.000 empleats, un 50% són estudiants que combinen treball i estudi.

Una empresa d’aquesta talla ha de comptar amb una forta estratègia de comunicació interna impulsada per especialistes en Recursos Humans, amb la finalitat de crear un fort vincle amb els seus treballadors i rebre un feedback beneficiós per a les dues parts.

Amb aquesta finalitat, el departament de Recursos Humans de McDonald ‘s ha encarregat a l’estudi de disseny i multimèdia Mediactiu la creació d’una sòlida estratègia comunicativa de portes endins per crear cohesió de grup i un potent vincle emocional entre tots els empleats. El resultat és el «Welcome pack», un conjunt format per una carta de presentació de l’empresa, un manual de l’empleat, un manual de seguretat, un calendari, una targeta de compromís i una pràctica funda per al mòbil.

Tot, enfocat cap a uns clars objectius de transmetre els valors, la imatge i la cultura de l’empresa. Així, els treballadors poden integrar-se més ràpidament en la forma d’actuar de McDonald ‘s i esdevenir els millors prescriptors de la marca. «La ferma creença en tenir una plantilla motivada fa que apostem per una formació contínua i promocions internes com a filosofia d’empresa», asseguren els responsables de Recursos Humans de McDonald ‘s.

Mediactiu va iniciar la seva trajectòria l’any 2001, sent McDonald ‘s 1 dels primers comptes guanyades. Des del primer dia i basant-se en una clara filosofia creativa, Mediactiu ha crescut oferint un servei sempre a mida de les necessitats demandades per McDonald ‘s, creant projectes i campanyes tant a nivell local com nacional.

Mediactiu ofereix solucions en retail, promocions o cartellisme per les empreses del sector de la restauració, mantenint una filosofia basada en la creativitat, assessorament, tracte personalitzat, proactivitat i un servei àgil i de qualitat.

Articulos relacionados