Mediactiu crea el naming i branding dels nous establiments de la cadena hotelera Marriott a Barcelona.

11/03/2015

L’estudi de disseny gràfic Mediactiu, ha tingut l’honor de comptar amb la confiança dels responsables d’aquest nou projecte de tanta envergadura, destinat a donar imatge a restaurant, snack bar i el cocktail bar que formen part de l’espectacular edifici projectat pel prestigiós arquitecte francès Jean Nouvell.

El client sol·licito donar imatge a tres establiments de molt diversa tipologia però que al mateix temps conviuen en un mateix entorn. També s’havia de tenir en compte que per a la creació naming i branding dels establiments calia complir amb els paràmetres que estableix l’estricta normativa d’estil marcada per la multinacional americana de l’hosteleria, Marriott.

El resultat d’aquest projecte ha reportat la creació de tres namings. Tots ells ofereixen bona sonoritat, fàcil comprensió i són molt fàcils de recordar per la seva senzillesa i quotidianitat lèxica. Els namings desenvolupats encara guanyen més força en ser modelats a la identitat gràfica / Branding de cadascuna de les idees de negoci d’aquests 3 establiments. Obtenen major reforç en el seu impacte i comprensió gràfica.

En concret el projecte inclou un snack-bar a la recepció de l’hotel que pren per nom «OASIS», un restaurant panoràmic que ocupa la planta 14 de l’hotel amb el nom de «PALMER» i un bar terrassa a la planta 27 del mateix edifici que compta amb unes vistes espectaculars de la ciutat i una piscina amb solàrium i que té per nom «EL CEL». 

Tots els logotips respiren una imatge totalment diferent tot i mantenir denominadors comuns com ara la sobrietat, elegància, naturalitat, contrast, relació amb l’entorn, versatilitat, etc. Per al restaurant i els bars també s’ha aportat assessoria tècnica en imatge i comunicació gràfica i s’han desenvolupat accions que cobreixen les necessitats de comunicació desenvolupant tot tipus de solucions gràfiques.

L’estudi de disseny gràfic compta amb una llarga trajectòria oferint solucions al sector de l’hostaleria i restauració.

Articulos relacionados