Mediactiu guanya el compte de la cadena hotelera H2

5/03/2009

La cadena hotelera «Hotels 2», ha seleccionat a l’agència Mediactiu per desenvolupar el branding de la cadena i tota la comunicació dirigida als seus hotels.

La cadena hotelera Hotels 2 ha seleccionat a l’agència Mediactiu per a la creació de la seva imatge i desenvolupar i gestionar la comunicació en els seus hotels. Inicialment Mediactiu s’ha encarregat de «desenvolupar un branding efectiu al posicionament de la companyia hotelera»

El paper de l’agència Mediactiu, consistiria en crear accions puntuals en els establiments. Destinades al consumidor final i donar «assessorament estratègic, creativitat i desenvolupament de qualsevol tipus de projecte imprès o multimèdia de la marca, entorn a la seva filosofia i compromís d’oferir serveis d’un valor qualitat / preu inigualables en el sector hoteler, vinculats al benestar i al confort dels seus hostes.

Actualment Hotels 2 ja disposa de 6 establiments; H2 Fuenlabrada, H2 Los Fresnos, H2 Àvila, Apartamentos H2 Gran Via, Apartaments H2 Lavapiés i Hostal Mairu. I pròximament té previst obrir 5 establiments més; H2 Sant Cugat, H2 Rubí, H2 Màlaga, Apartamentos H2 Cáceres i Apartaments H2 La Latina.

Articulos relacionados