Mediactiu incorpora al seu estudi els serveis de Community manager

11/03/2015

Una vegada més Mediactiu, fidel a la seva filosofia proactiva i de servei al client, ha afegit a la seva oferta els serveis de solucions destinades a les xarxes socials.

El creixement de l’ús de les xarxes socials ha suposat per a les empreses una nova manera de comunicar-se, gestionar la seva reputació en línia i ampliar el seu valor de marca. Les xarxes socials han descentralitzat l’atenció de les empreses i l’han atorgat als usuaris d’Internet, cada vegada més proactius i participatius. Això ha suposat la creació de noves necessitats comunicatives. Ara les empreses han de satisfer les peticions dels usuaris a través d’una comunicació bidireccional i contínua. Al mateix temps, els usuaris cada vegada confien més les seves eleccions i compres en funció de la prescripció rebuda en aquestes xarxes.

És arran d’aquestes necessitats que neix el paper del Community manager o gestor de comunitats virtuals, encarregat de gestionar, construir i moderar comunitats al voltant d’una marca a Internet. Especialista en Social Media, el Community manager té com a objectiu implantar estratègies de comunicació en línia per arribar a la comunitat de manera efectiva.

Davant d’aquest nou panorama de comunicació digital, Mediactiu ha incorporat per a aquest nou any 2011 els serveis de Community manager al seu estudi, amb l’objectiu de mantenir i accentuar les relacions dels seus clients amb l’àmbit digital.

Els serveis que ofereix Mediactiu respecte a Mitjans Socials són:

– Detectar líders d’opinió del sector i interrelacionar amb ells.

– Connectar els grups afins a una marca.

– Crear prescripció.

– Publicar continguts digitals de la marca.

– Ser un interlocutor directe amb clients finals.

– Mantenir una relació contínua i bilateral amb els bloggers de referència.

– Generar i gestionar promocions, sortejos o regals a les xarxes socials.

– Gestionar la reputació & oacute; n online d’una marca.

– Redactar continguts atractius per al site per tal d’aconseguir visites.

Articulos relacionados

 • Parking google 250x194 - Aparcar el coche con Google

  Aparcar el coche con Google

  25/07/2010
  Google, el que dicen es uno de los mayores gigantes tecnológicos del momento, no para, después de revolucionar con Google Maps, darnos la posibilidad de visitar, crear rutas y viajar…
 • sin noticias de gurb 180x300 180x250 - Libros para este verano 1

  Libros para este verano 1

  21/07/2010
  Autor: Eduardo Mendoza Editorial: Seix Barral Año: 1990 Novela corta y super divertida para llevar a la playa y pasar un buen rato. Dos extraterrestres aterrizan en Barcelona y uno…