Mediactiu posiciona a Diproject com un resultat preferent en els principals buscadors

23/02/2015

L’empresa Diproject amb més de 18 anys d’experiència en divisions i solucions constructives globals d’oficina, ha confiat el posicionament natural de la seva web a Mediactiu, estudi de disseny gràfic a Barcelona que també és l’agència de serveis plens responsable del seu compte des de 2003 any en què desenvolupament el branding de l’empresa i altres elements de comunicació i assessorament.

El posicionament natural d’una web consisteix en l’aparició preferent en els principals cercadors (pi Google, Yahoo!, …) Després de fer una recerca genèrica. Això és molt important ja que la web, aconsegueix col·locar-se en lloc preferent en els resultats de recerca d’aquests cercadors, i obté un augment exponencial de visites, i per tant, de possibilitat de negoci.

Per fer-ho possible els departaments de consultoria, SEO, SEM i de disseny web de Mediactiu han utilitzat diferents paràmetres per no tan sols aconseguir la posició natural del web www.diproject.com sinó mantenir-la, a més, al llarg del temps.

A part de la web principal o corporativa s’han creat quatre dominis: mamparadeoficina.com que redireccionen els resultats de cerca de segmentació que aporten encara més contactes i millor posicionament. També es mantenen diferents campanyes de popularitat i campanyes a Google Adwords que reforcen els resultats a internet Diproject ha experimentat un constant creixement des de la seva fundació, gràcies al treball ben fet i l’esperit de renovació en tota la seva dimensió (tècnica, estratègica, d’imatge corporativa , comercial, …). Diproject ofereix un servei global en reformes d’oficina, que evita al client la contractació de múltiples empreses. Diproject ofereix serveis d’envans mòbil, mampares, pladur, sostres registrables, terres tècnics, parquet flotant, mampares fenòliques i altells.

Articulos relacionados