Mediactiu present al festival FADfest 2012

11/03/2015

Mediactiu ha tingut l’honor de participar al festival FADfest 2012. Festival que anualment celebra l’excel·lència creativa, reconeixent el treball professional de les empreses que es dediquen al disseny gràfic, arquitectura, interiorisme, publicitat, artesania, moda o disseny industrial. Aquest festival del disseny celebrat a Barcelona es va inaugurar el 26 de juny amb el tret de la FADexpo i va tenir la seva fi el 12 de Juliol del 2012 amb una gran revetlla del disseny en què Mediactiu també va estar present.

Mediactiu participar amb gran èxit en aquest certamen. Va ser visitat per diferents col·lectius professionals que es van animar a passar per l’estudi. En el qual es van mostrar les diferents zones que formen Mediactiu, des dels departaments més tècnics on es controlen pressupostos, finances i es gestionen tots els tràmits amb impremtes i altres proveïdors, a les zones de reunió, espais comuns i d’oci, l’estudi fotogràfic i la zona de l’estudi on dissenyadors, creatius i programadors web / multimèdia donen forma als projectes dels clients de Mediactiu. 

La visita va ser dirigida i guiada pel dissenyador gràfic Jordi Tarrats, soci de l’empresa Mediactiu. Qui també va explicar la manera de funcionar de l’estudi, va atendre preguntes i mostrar una selecció de projectes realitzats per a diferents marques i sectors. Treballs que abasten diferents disciplines del sector gràfic. (Des del disseny d’imatge corporativa, branding, disseny de packaging, disseny publicitari, disseny editorial, disseny web, creacions multimèdia i vídeo, etc.)

Totes elles solucions creatives que s’adapten a les necessitats de cada client i sector.

Per als assistents hi va haver sorpreses que van envair el nostre estudi. Sorpreses que reservem als que s’animin a venir la edici & oacute; n del FadFest.

Us esperem!

Articulos relacionados