Mediactiu s’incorpora al Pacte Mundial de les Nacions Unides

11/03/2015

L’estudi barceloní de disseny gràfic Mediactiu s’ha incorporat recentment al Pacte Mundial de les Nacions Unides, una iniciativa generada per tal d’aconseguir una alineació d’estratègies i objectius per part de les organitzacions adherides a ell.

El Pacte Mundial es basa en deu principis englobats dins de quatre àrees temàtiques: Drets humans, Estàndards laborals, Medi ambient i Anti-corrupció. El renom de molts dels participants ha fet del Pacte Mundial de les Nacions Unides la iniciativa de ciutadania corporativa més gran del món, a més de ser considerada com una poderosa plataforma d’aprenentatge i intercanvi de coneixement.

Mediactiu comparteix la convicció que les pràctiques empresarials basades en els principis universals contribueixen a la construcció d’un mercat global més estable, equitatiu i influent per tal de fomentar societats més pròsperes. És per això que l’estudi Mediactiu ha decidit incorporar-se a aquest Pacte Mundial sota el compromís de donar suport als objectius de desenvolupament de les Nacions Unides.

El compromís amb la ciutadania corporativa ha de ser una prioritat estratègica i operacional per a tota empresa. L’adhesió a aquest Pacte demostra un compromís visible per part d’una empresa amb els deu principis en què es basa l’acord, així com la importància atorgada per part dels seus dirigents i empleats.

Articulos relacionados