“Mereixes ser client de Mediactiu? ”

23/02/2015

Mitjançant aquesta campanya Mediactiu desafia possibles clients a entrar a formar part de la seva cartera de comptes. El concepte d’aquesta campanya es basa en un concurs televisiu que és presentat (en persona) pel nostre director de comptes, Jordi Tarrats. Aquest repta els participants a demostrar els seus coneixements a diferents nivells sobre la comunicació, el màrqueting i el coneixement de Mediactiu. Mitjançant la superació de les preguntes que el presentador realitza el participant anirà aconseguint les felicitacions de Jordi i els punts necessaris per demostrar la seva vàlua com a client. (En cas contrari Jordi es veurà en l’obligació de no donar punts i compadir al concursant) en acabar les preguntes i en funció del resultat es s’estableixen les qualitats com a possible client i l’acceptació o no del mateix.

La interfície destaca per un conjunt visual que a més de resultar molt atractiu, posseeix un toc d’humor. Aquest microsite està recolzat per una plataforma Flash, amb base de dades que uneix l’última tecnologia en programació i fa possible la seva autogestió quant a registres, evolució de cada participant, enviament de comunicats segons correspongui (invitacions, recordatoris, felicitacions, etc.) ia la creació dels llistats dels premis que el concursant pot aconseguir.

El resultat d’aquesta campanya a ha estat molt satisfactori. S’ha aconseguit la participació de més del 70% dels clients de Mediactiu, s’han captat nous comptes i en l’actualitat s’estan realitzant nous contactes … Si busques un estudi de disseny gràfic i multimèdia, potser mereixis ser el nostre client.

 

Articulos relacionados