Nova revista novetats 2008 de Schneider Electric

18/02/2015

Un any més, el Departament de Comunicació de Schneider Electric ha tornat a dipositar la seva confiança en Mediactiu (agència de serveis plens de Barcelona) per a la confecció de larevista Novetats 2008. En ella es presenta l’amplíssima gamma de productes queofereix el grup, fent especial recalcament en les novetats del present any.

Schneider Electric és una empresa líder del sector elèctric a Espanya i una de les empreses de referéncia a nivell mundial. Les marques pertanyents al grup són Aemsa, Eunea, Himel, Infraplus, Merlin Gerin, Merten, Mesa, TAC i Telemecanique.

La revista de gran format (34×24 cm) té 74 pàgines a tot color amb tota la informació corporativa i deproducte, d’interés per a tots els professionals del sector elèctric. El seu disseny modern i atractiu (basat en la imatge corporativa del grup) presenta els productes i serveis de Schneider Electric d’una forma clara i intel·ligible, amb gran profusió de gràfiques i imatges.

Mediactiu ofereix els seus serveis integrals de comunicació a Schneider Electric des de 1999 i està afermant la seva expansió gràcies a una creixent cartera de clients, noves incorporacions en tots els departaments i l’oferta de nous serveis, l’assessoria de màrqueting, posicionament web (SEO – SEM) o l’ampliació del seu estudi fotogràfic.

Articulos relacionados

 • diseno grafico mediactiu - 5 tips que debes saber sobre el diseño gráfico

  5 tips que debes saber sobre el diseño gráfico

  4/03/2019
  Sin duda el mundo del diseño es apasionante, y como agencia de diseño gráfico especialista lo sabemos muy bien. Sin embargo es un sector que depende mucho de las capacidades,…
 • ecobooks 250x250 - Eco Books, de Terry Taylor

  Eco Books, de Terry Taylor

  1/11/2010
  Si te gusta la encuadernación y el ecologismo estás de enhorabuena porque desde el estudio de diseño gráfico y diseño web Mediactiu, de Barcelona, te presentamos Eco Books, de Terry…