Schneider Electric unifica la seva línia gràfica en domòtica de la mà de Mediactiu

11/03/2015

Schneider Electric empresa líder del sector elèctric, ha desenvolupat la unificació de la seva línia gràfica per a productes de pre-domòtica (productes que faciliten el control a distància i la centralització de diferents solucions electròniques de la llar: il·luminació, calefacció, ventilació, alarmes, persianes, etc.). Aquest redisseny ha anat a càrrec del departament de comunicació i màrqueting de Mediactiu, agència de serveis plens ubicada a Barcelona.

Aquesta solució gràfica ha consistit en el disseny d’un conjunt de faixes que unifiquen i ordenen les línies de productes en tres categories diferenciades, amb el que s’ha aconseguit que aquesta línia de domòtica sigui homogènia i identificable en els lineals de producte. Aquestes faixes dissenyades per Mediactiu es divideixen en tres gammes de color, segons les necessitats a les que respongui cada producte. La faixa vermella per seguretat; la faixa blava per comoditat; i la faixa verda per estalvi. Així mateix, també es pot veure en cadascuna de les seves cares la imatge del producte amb el seu nom i funció, així com el contingut del cada pack. D’altra banda els laterals, que s’han reservat per mostrar la gamma domòtica completa, les característiques i les especificacions tècniques.

Mediactiu, agència creadora d’aquesta solució gràfica, ofereix serveis integrals, estratègia, màrqueting, creativitat, disseny gràfic, multimèdia, web, posicionament i solucions en 2.0 i e-màrqueting, fotografia, 3D, projectes multimèdia i vídeo. Actualment, compta amb una creixent cartera de clients que confien en Mediactiu per als seus projectes.

Articulos relacionados