Team building de Mediactiu al Box de CrossFit Diagonal

14/02/2015

L’equip de Mediactiu hem realitzat nostra primera sortida de l’any!!! I com no podia ser menys, després de realitzar tot el projecte estratègic, gràfic y comunicacional del nou Box de CrossFit Diagonal, ens hem anat a entrenar!!!

CrossFit Diagonal Pelotas Medicinales - Team building de Mediactiu al Box de CrossFit Diagonal

Hem visitat les espectaculars instal·lacions del Box de CrossFit més gran de Barcelona, i aprofitant la primera classe gratuïta que t’ofereix CrossFit Diagonal, hem conegut amb alta intensitat l’esport del Fitness.

CrossFit Diagonal Peso muerto - Team building de Mediactiu al Box de CrossFit Diagonal

En el nostre dia d’entrenament comencem amb uns 15-20 minutos d’escalfament, als quals li van seguir les explicacions del WOD (workout of the day). Álex, l’entrenador del Box CrossFit Diagonal, ens va explicar de forma personalitzada les postures i moviments correctes per no lesionar-nos. Una vegada coneguts els moviments funcionals i les tècniques, es va iniciar el compte enrere en el cronòmetre i va començar la competitivitat! 20 minuts d´alta intensitat que van deixar clara la superioritat física de la Maria que va fer wods complerts contra els 2 wods d´en Jordi que feia fotos, els 3 wods del Luis que l´ajudava y els 4´5 wods del Jorge que va seguir molt de prop la Maria però no va aconseguir superar-la. La resta de l´equip es va sentir indisposada davant de tal repta i ara se´n penedeix (mala sort una altre dia serà ;-P ) El Green Team del disseny gràfic va acabar fent 10 minuts d´estiraments i uns minuts mes tard recuperant calories en un fantàstic sopar!

CrossFit mediactiu 816x612 - Team building de Mediactiu al Box de CrossFit Diagonal

Avui, un dia mes tard, a l’estudi de disseny gràfic Mediactiu, tots ens notem més forts i sans.
Us animem a provar el CrossFit!

 

Articulos relacionados